Huisstijl Pakket

Een complete huisstijl door top-designers, voor een aantrekkelijke prijs en klaar voor direct gebruik

Het klinkt als een cliché: “Je krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken”. Er zal vast nog wel een tweede keer komen, maar in de praktijk geeft een fantastische eerste indruk u wel meteen een voorsprong. Denk aan wanneer mensen al googlend uw website bezoeken. Uw visitekaartje op een beurs of netwerk-event ontvangen. Of wanneer u een PowerPointpresentatie voor een gezelschap houdt.

Merkbeleving en merkherkenning

Wij helpen u uw zakelijke identiteit voor u te laten spreken. U krijgt van ons een scherp gekozen en onderscheidend ontworpen huisstijl die laat ervaren waar u voor staat en hoe u dingen doet. Een huisstijl die de juiste associaties oproept bij uw doelgroepen en zorgt voor emotionele verbinding. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft om direct – en door de tijd heen – pakkend en eenduidig met uw huisstijl naar buiten te kunnen treden. Dat u kunt bouwen aan voorkeur bij uw doelgroepen door consistente herkenning en beleving van uw merk.

Dit krijgt u met ons Huisstijl Pakket

Een compleet huisstijl-pakket ontworpen door top-designers die al meer dan 17 jaar huisstijlen ontwikkelen voor de meest uiteenlopende klanten.

1. Intakegesprek

  • Een gratis online intakegesprek. Even aan elkaar wennen, uw merkbeleving bespreken en door naar de tekentafel.

2. Logo ontwerpvoorstel

  • Aan de hand van uw input ontwerpen wij een sterk logo, beeldmerk. Wenst u aanpassingen? Geen probleem. 2 revisierondes zijn inbegrepen.

3. Complete, definitieve huisstijl

  • Is het logo definitief akkoord? Dan werken we de huisstijl compleet uit.

4. Visitekaartje

  • Voor een professionele, eerste indruk leveren wij u het ontwerp voor uw visitekaartje.

5. E-mailhandtekening

  • Een professionele mail eindig je met een e-mailhandtekening. Ook dat ontwerpen wij en krijgt u. Eenvoudig koppelen aan uw e-mailaccount en u bent digitaal in stijl.

6. Logo file formats

  • Wij leveren u de juiste bestanden waar derden u om kunnen vragen: voor het verzorgen van drukwerk, reclame, merchandise etc.

7. Social media files

  • Om uw social media probleemloos en consistent in uw huisstijl te zetten, krijgt u van ons ook ready-to-use logo-bestanden voor Facebook, Linkedin en Instagram.

8.  Huisstijl document

  • Om uw huisstijl makkelijk en consistent door te laten voeren, krijgt u ook nog een huisstijldocument. Alle instructies voor gebruik van het logo, de kleuren en de fonts overzichtelijk op 1 pagina.

9. 100% uw eigendom

  • Uw huisstijl is volledig uw eigendom. Dus u mag er mee doen wat u wilt en rusten er geen rechten op van ons.

Daarom Intraservice

Intraservice BV opgericht in 1983, is een internationaal opererend marketing, consultancy en trainingsbureau voor uitdagingen aan de voorkant van het zakendoen. Specialist in B2B-communicatie, branding, -marketing en -verkoop. Sinds 1988 helpen wij bedrijven en organisaties uit de hele wereld focus aan te brengen en resultaat te halen uit hun marketing en verkoopinspanningen. Onze ontwerpers hebben 17 jaar ervaring en meer dan 250 huisstijlen opgeleverd. Als bureau heeft Intraservice inmiddels in 43 landen met talloze organisaties gewerkt aan ontwikkeling en groei. Intraservice helpt ook u binnenkomen, verbinden en groeien. Onze dienstverlening leveren wij in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons Huisstijl Pakket. Bel 0180-321346 of mail ons.