Consultancy voor uw Beursstrategie, Standconcept en Bezoekersmarketing

Klanten benaderen ons om twee redenen bij het bepalen van hun beursstrategie, hun stand-concept en bezoekersmarketing. Of ze hebben het medium omarmd en willen nog meer uit hun beursdeelname halen. Of ze staan kritisch tegenover beursdeelname, maar weten dat hun aanpak beter kan en moet. In beide gevallen zoeken ze naar onafhankelijk advies.

Complete voorbereiding op beursdeelname

Wij helpen hun met de integrale aanpak in de voorbereiding. Met een strategie voor de deelname, creatieve ideeën ofwel concepten voor hun beurspresentatie en een plan met planning voor hun bezoekersmarketing.

Kort beursconsultancy traject

Onze advisering is feitelijk een kort consultancy traject, gericht op verandering en verbetering. Afgestemd met uw management en sales- en marketingverantwoordelijken leveren wij u een drietal zaken.

1 Beurstrategie op één A4

‘Beursstrategie op 1 A4’ is de beste methode voor het bepalen van succesvolle strategieën voor beursdeelname. De methode – ontwikkeld door Trade Openers – wordt sinds 2006 wereldwijd en multi-sectoraal toegepast. Samen met u kijken naar uw markt, uw merk en uw ambities. We brengen een scherpe focus aan in uw deelname en we bepalen de concrete doelstellingen. Tegen de achtergrond van uw kansen en obstakels bepalen we de juiste invalshoeken voor uw beursproposities en beurscommunicatie.

2 Concept voor uw beursstand

Standconcept wordt makkelijk verward met standontwerp. Een belangrijke bijdrage die uw presentatie op de beursvloer kan leveren aan uw beurssucces is het vangen van de aandacht en het wekken van de interesse bij uw doelgroepbezoeker. Uw standconcept zorgt u ervoor dat uw doelgroepbezoekers zich emotioneel sterk en positief verbinden met uw propositie en met u.

3 Campagne voor doelgroepbezoekers

Met een gedegen en overtuigende bezoekerscampagne zorgt u ervoor dat u op de bezoekagenda komt bij uw beursdoelgroepen. U start zo’n twee maanden van te voren met uw publiciteit over uw deelname en het uitnodigen van potentiële klanten. Wij helpen u bij het plannen, ontwerpen en opzetten van uw communicatie via verschillende kanalen. Ook activeren en faciliteren wij uw verkopers om hun netwerk te mobiliseren. Zodat u, nog voordat de beurs begint, een groot aantal afspraken voor een bezoek aan uw beurstand kunt noteren.

Daarom Intraservice

Intraservice BV, opgericht in 1983, is sinds 1990 één van Nederlands meest gespecialiseerde bureaus voor beurstraining en beurscoaching. Wij werken voor en met beursdeelnemers, professionals uit de B&T sector, coördinatoren van collectieve beursdeelname en beursorganisatoren uit de hele wereld. Door onze kennis en ervaring halen onze klanten makkelijker en betere resultaten uit hun beursdeelname.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons Beursadvies voor Beursstrategie, Standconcept en Bezoekersmarketing.