Standontwerp en-standbouw

Exposanten die scherp kiezen, worden gekozen

Wij geloven in de kracht van beurzen en live-communicatie. We hebben ervaren dat exposanten impact maken en aantrekkingskracht hebben, wanneer zij hun merk en de waarde van hun propositie goed weten te laten aansluiten en over te brengen op hun bezoekersdoelgroepen. Wanneer ze een duidelijke focus aanbrengen en wanneer zij met hun beursstand inzetten op activatie en verbinding. Gericht en met de juiste communicatie en middelen.

Als je scherp kiest, word je gekozen

Dit is onze visie op beursdeelname. Helder en eenvoudig. Maar daar gaat het vaak mis bij exposanten. Vooral bij het kunnen of durven maken van keuzes. Bij keuzes scherp aanzetten, beursdeelnames actiematig maken en het inzetten van de beursstand als een krachtig en creatief instrument voor contacten en verbinding. Veel exposanten hebben vaak geen strategie voor de beursdeelname. Of vertalen die niet door naar het concept en de communicatie voor de beursvloer. Intraservice is een expertbureau voor advies en realisatie van succesvolle beursdeelname. U mag van ons een standontwerp verwachten dat doordacht en effectief is. En betaalbaar!

Onze werkwijze

Intraservice realiseert stands door heel Europa heen. Wij werken zonder eigen productie en zijn dus onafhankelijk in concept en creatie. Onze standontwerpen richten zich altijd naar de combinatie van de merkbeleving, de beurspropositie en de resultaatdoelstellingen voor uw beursdeelname. Onze werkwijze is daarom als volgt.

1. Standontwerp-intake (kosteloos)

We gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Telefonisch of persoonlijk. Zo leren we uw organisatie beter kennen en krijgen we een beeld van wat er bij u speelt op het gebied van beursdeelname en wat nodig is voor de aanstaande beursdeelname. In de intake met u gaan we grondig in op uw beursstrategie. Samen met u besluiten we of de volgende stap, het standontwerpvoorstel, kan worden gezet.

2. Standontwerpvoorstel (kosteloos)

Met het standontwerpvoorstel krijgt u een richting voor het ontwerp van uw beursstand en, indien gewenst, een voorstel van het concept van uw deelname. Dit laatste is een voorstel voor de manier om op de beursvloer met doelgroepbezoekers in contact te komen en te verbinden. Natuurlijk geeft het ontwerpvoorstel een duidelijk en compleet inzicht in de kosten voor het realiseren van de beursstand.

3. Standontwerp definitief

Een schot in de roos is mooi, maar niet altijd realistisch. Het kan zijn dat u aanpassingen wilt doorvoeren in het standontwerp of zelfs een alternatief voorstel. Wij moedigen u aan om ambitieus en kritisch te zijn en samen met ons te komen tot het definitieve ontwerp voor uw beursstand.

4. Realisatie van uw beursstand

Wij werken met een duidelijke planning en korte lijnen. U krijgt een vaste contactpersoon voor de realisatie van uw beurstand. Hij of zij staat u met raad en daad bij, van de aanloop tot de afronding van uw beursdeelname.

Daarom Intraservice

Intraservice BV, opgericht in 1983, is één van Nederlands meest gespecialiseerde bureaus voor beursdiensten en beursadvies van Nederland. U mag van ons meer verwachten dan alleen het bouwen van een beurstand. Wij zorgen ervoor dat uw beursstand en beursdeelname echt verbetert en dat u uw beursdoelstellingen realiseert. Met ons komt u tot een effectieve en betaalbare beursstand. In onze dienstverlening en begeleiding van onze klanten genieten wij een uitstekende, jarenlange reputatie. Intraservice realiseert stands door heel Europa. Wij werken zonder eigen productie en zijn dus onafhankelijk in concept en creatie. Onze dienstverlening bieden wij aan in het Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans.

Maak een afspraak

Wij doen u graag een vrijblijvend en gratis voorstel voor ontwerp en bouw van uw beursstand. Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze dienst standontwerp en -standbouw. Bel 0180-321346 of mail ons.