Consultative Selling
Commercieel professionaliseren voor adviseurs en verkopers

Dat uitsluitend uw verkopers een bijdrage kunnen leveren aan uw omzet, is niet waar. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw adviseurs, uw experts? Zij staan dicht bij uw klant, vormen voor hen vaak het aanspreekpunt, kennen de business en weten ook inhoudelijk van de hoed en de rand. Maar… ze zijn adviseur en geen verkoper. En dus passen ze verkoop vaak niet of nauwelijks toe. Ook, omdat ze zich niet bewust zijn van hun commerciële waarde voor uw bedrijf, verzilveren ze de groeikansen die ze tegenkomen of zelfs scheppen, onvoldoende. Dat is jammer. Anderzijds mist menig verkoper de adviserende aansluiting bij klanten, en mist hij of zij daardoor opdrachten. Verkooptraining Consultative Selling is dé verkooptraining voor ambitieuze verkopers en adviseurs die zich commercieel willen professionaliseren in adviserend verkopen.

Lees meer
Overtuigend Presenteren
Ontwikkel een sterke presentatiestijl

Wij geloven in de kracht van persoonlijk presenteren. In het face-to-face delen van nieuwe ideeën, sterke oplossingen of goede visies. Mensen en teams maken impact en krijgen anderen mee, als ze dit doen vanuit hun eigen kracht. Verkopers moeten regelmatig hun oplossingen presenteren bij klanten. Vaak gaat het mis, omdat zij in de techniek ervan duiken, niet hun eigen verhaal vertellen. Ze worden beïnvloed door tal van eigen belemmeringen of ze hebben geen idee welke structuur en skills ze kunnen inzetten om te inspireren.

Lees meer
Klantgericht Verkopen
Verkooptechniek en klantoriëntatie écht combineren

Verkooptechniek en klantgericht verkopen kunt u maar op één manier goed en met succes uitvoeren. En dat is, wanneer u het koopproces bij de koper als leidraad neemt bij al uw interacties met de klant. Weet u het koopproces in gang te zetten en aan de gang te houden? Weet u kopers te motiveren om uw product of dienst te overwegen? Versterkt u koopintentie? Of zorgen uw acties als verkoper ervoor dat koopprocessen voortijdig stoppen? Of zelfs niet beginnen. Onze Verkooptraining Klantgericht Verkopen leert u hoe het koopbrein van de koper werkt en hoe u uw acties daarop afstemt en uitvoert. Daarmee haalt u optimaal voldoening en groei uit uw verkoop.

Lees meer