Haal maximaal resultaat uit uw beursdeelname. Wij trainen uw medewerkers en teams om makkelijker verbinding te maken en meer leads te genereren. Door uw strategie, creatie en organisatie op scherp te zetten maakt u van uw beursdeelname een beurssucces.

 

Beurstraining voor Standteams
HAAL DE BESTE CONTACTEN EN RESULTATEN UIT UW BEURSDEELNAME

Breng uw beursteam op topniveau en ontdek het verschil tussen beursdeelname en beurssucces. Met onze training haalt u de beste contacten en resultaten uit uw beursdeelname.

Lees meer
Beurs Kick-off
ON-SITE TRAINING, EEN DAG VOORDAT DE BEURS BEGINT

Een dag voor de beurs begint, zetten we – op locatie – de mensen op uw stand op scherp en maken we er één sterk en gemotiveerd team van. Samen halen ze maximaal rendement uit uw beursdeelname.

Lees meer
Workshop beursstrategie, standconcept en bezoekersmarketing
ONTWERP UW COMPLETE BEURSPLAN

Geef vorm aan het halen van resultaten vóór, tijdens en na de beurs. In onze workshop ontwikkelt u een plan van aanpak die leidt tot een succesvolle beursdeelname.

Lees meer
Cursus Collectieve Beursdeelname Organiseren
SUCCESVOL BEURSPAVILJOENS ORGANISEREN

Het succes van een beurspaviljoen valt of staat bij een naadloze organisatie, planning en implementatie. Met onze Cursus Collectieve Beursdeelname Organiseren leert uw collectieve deelname tot in de kleinste puntjes onderscheidend te organiseren.

Lees meer
Contactstrategie plus beurstraining
VOOR MAXIMALE INTERACTIE MET BEZOEKERS

Ontwikkel een onderscheidend hulpmiddel dat de aandacht van beursbezoekers trekt. Uw beursteam leert snel en makkelijk verbinding te maken en zoveel mogelijk leads te genereren.

Lees meer

Contact

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.