Coördinatie van Collectieve Beursdeelname
Zorgeloos volledig of gedeeltelijk uitbesteden

U organiseert collectieve beursdeelnames binnen Europa of wilt dat gaan doen. U wenst de coördinatie daarvan geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan een betrouwbare en ervaren partner. 463 organisaties uit 79 landen wereldwijd profiteerden reeds van onze diensten. Intraservice coördineert sinds 1988 collectieve deelnames aan vakbeurzen.

Lees meer
Standontwerp en standbouw
Exposanten die scherp kiezen, worden gekozen

Wij geloven in de kracht van beurzen en live-communicatie. We hebben ervaren dat exposanten impact maken en aantrekkingskracht hebben, wanneer zij hun merk en de waarde van hun propositie goed weten te laten aansluiten en over te brengen op hun bezoekersdoelgroepen. Wanneer ze een duidelijke focus aanbrengen en wanneer zij met hun beursstand inzetten op activatie en verbinding. Gericht en met de juiste communicatie en middelen.

Lees meer
Vertegenwoordiging Beursorganisatoren
Initiatief, iedere dag opnieuw

Initiatief, iedere dag opnieuw voor beursorganisatoren en beurzen die willen groeien met deelnames en bezoek uit de Benelux. Intraservice vertegenwoordigt sinds 1988  beursorganisatoren om internationale groei te realiseren. Wij helpen hun meer klanten, meer exposure en een grotere naamsbekendheid te krijgen. En maken hun B2B-events tot internationaal omvangrijke en invloedrijke gebeurtenissen en manifestaties.

Lees meer