Beursadvies Collectieve Beursdeelname Organiseren

Naar ‘The next level’ in collectieve beursdeelname

U organiseert collectieve beursdeelnames. In binnen- of buitenland, en u wilt uw organisatie daarin verder professionaliseren. U wilt uw medewerkers meer zelfsturend maken en hen meer betrekken bij de doelen van de collectieve beursdeelnames. U wilt toewerken naar ‘the next level’ in het organiseren van beurspaviljoens. Intraservice adviseert, ondersteunt en begeleidt paviljoenorganisatoren in duurzame verandering en verbetering.

Binnen beginnen, is buiten winnen

Collectieve beursdeelnames organiseert u uiteindelijk om anderen te laten toetreden tot nieuwe markten of hun business op bestaande markten te laten uitbouwen. Dat uw organisatie staat en onderscheidend functioneert is een voorwaarde voor het succes van de deelnemers in uw paviljoen. Wij helpen u binnen te beginnen met uw deelnemers buiten te laten winnen.

Groei, besparen, efficiënter en succesvoller

Wij adviseren en begeleiden uw organisatie en uw medewerkers. Onze adviseur zorgt daarbij voor structuur, efficiency, effectiviteit, verfrissende ideeën en een totaaloverzicht van uw collectieve beursdeelname en uw werkwijze. We richten ons op transformatie. Op duurzame verandering. Dat doen we door een duidelijke, gedragen visie op succesvolle collectieve beursdeelname te scheppen en u te helpen om de processen daarvoor in uw organisatie aan te passen en te verankeren.

Onze werkwijze

Inventarisatie

We gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Zo leren we uw organisatie beter kennen en krijgen we een beeld van wat er bij u speelt op het gebied van collectieve beursdeelname. En besluiten we samen met u of de volgende stap, in de vorm van een verbeterscan kan worden gezet.

Verbeterscan

Met de verbeterscan brengen we de actuele structuur en het actuele proces binnen uw organisatie voor het organiseren van collectieve beursdeelname in kaart, alsmede de kansen voor verbetering. U krijgt een duidelijk overzicht met te realiseren verbeterpunten. Op korte en lange termijn. In overleg met u kunnen we bepalen welke verbeteringen het beste opgepakt kunnen worden.

Verbeterplan en Realisatie

Wij helpen u graag met de implementatie van de verbeteringen. Door onze uitgebreide en brede kennis en ervaring kunnen wij u helpen met het duurzaam realiseren van uw veranderingen. Samen met u kunnen we een verbeterplan opstellen, compleet met meetbare doelen, strategieën en concrete acties en deadlines.

Trainen medewerkers op nieuwe aanpak

Een onderdeel van het verbetertraject is meestal ook de training van uw medewerkers. Deze is gericht op de nieuwe, verbeterde manier waarop u uw collectieve beursdeelname wilt organiseren. Om deze te verklaren we en te verankeren bij uw medewerkers. Onze klanten vragen ons als specialist vaak om de gewenste kennis- en vaardigheidstrainingen voor hun personeel te verzorgen.

Handboek Collectieve Beursdeelname

Natuurlijk wilt u dat de zorgvuldig ontwikkelde, verbeterde manier van het organiseren van uw collectieve beursdeelname duurzaam wordt toegepast. Om ervoor te zorgen dat kennis- en vaardigheden binnen de organisatie blijvend en overdraagbaar zijn, kiezen veel van onze klanten ervoor om met ons een Handboek Collectieve Beursdeelname te maken.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn organisaties die in binnen- en buitenland collectieve beursdeelnames coördineren. Zij willen hun organisatie en personeel daarin professionaliseren om hoge waardering en resultaten met hun collectieve beursdeelnames te behalen.

Onze klanten zijn:

  • Sectorassociaties
  • BSO’s en TPO’s
  • Ministeries en ambassades
  • Export- en importbevorderende organisaties
  • Beursorganisatoren.

Daarom Intraservice

Intraservice BV, opgericht in 1983, is één van ‘s werelds’ meest gespecialiseerde bureaus voor beurstraining en beursadvies. Intraservice is zélf sinds 1990 organisator van collectieve deelnames en de enige specialist met een wereldwijd opleidingsprogramma daarvoor. Inmiddels hebben wij reeds in 43 landen groepscoördinatoren geprofessionaliseerd. Onze opleidingen verzorgen wij in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans. Zowel persoonlijk, op locatie, als online. Wij werken voor en met exposanten, professionals uit de B&T sector, coördinatoren van collectieve beursdeelname en beursorganisatoren uit de hele wereld. Door onze kennis en ervaring halen onze klanten optimaal resultaat uit hun beursdeelname.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons Beursadvies voor het Organiseren van Collectieve Beursdeelname. Bel 0180-321346 of mail ons.

Uw paviljoen aan ons uitbesteden? Dat kan ook!

U kunt er ook voor kiezen om de organisatie van uw collectieve beursdeelname uit handen te geven aan ons. Klik hier voor meer info hierover.