Vertegenwoordiging van Beursorganisatoren

Initiatief, iedere dag opnieuw voor beurzen en beursorganisatoren

U organiseert internationale vakbeurzen of business events en wilt deelname en bezoek uit de Benelux vergroten. Maar hoe krijgt u meer klanten, meer exposure, en een grotere naamsbekendheid? Intraservice helpt u. Sinds 1988 vertegenwoordigen wij organisatoren om internationale groei te realiseren. Daarmee maken ze hun B2B-events tot internationaal omvangrijke en invloedrijke gebeurtenissen en manifestaties.

Expertise, netwerk en iedere dag initiatief

Als opdrachtgever profiteert u van onze decennialange ervaring en expertise op het gebied van marketing van vakbeurzen en business events. En vanzelfsprekend van ons netwerk. Wij zijn een toegewijde, ondernemende en zelfsturende commerciële partner in de Benelux-markt. Ons motto voor vertegenwoordig luidt: ‘Initiatief, iedere dag opnieuw’.

Exclusieve agentschappen

Wij werken op basis van officiële vertegenwoordiging of exclusief agentschap. Voor de Benelux als één geheel of voor de afzonderlijke landen. Met iedere opdrachtgever bouwen wij aan een open en langlopende samenwerking.

Daarom Intraservice

Intraservice BV, opgericht in 1983, is van ’s werelds meest gespecialiseerde bureaus voor beurstraining, beursadvies en beursvertegenwoordiging. Sinds 1991 voeren wij vertegenwoordigingen voor de Benelux van internationale beurzen en beursorganisatoren. Wij hebben gewerkt voor onder andere voor Reed Exhibitions, Fira de Barcelona en Feria de Madrid. Intraservice is sinds 1988 ook organisator van collectieve deelnames. 463 organisaties uit 79 landen wereldwijd profiteerden al van onze diensten. Daarnaast is Intraservice de enige specialist met wereldwijd uitgevoerde opleidingsprogramma’s voor beursdeelname. Inmiddels hebben wij in 43 landenorganisaties en bedrijven geprofessionaliseerd. Onze opleidingen verzorgen wij in het Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans. Wij werken voor en met exposanten, professionals uit de B&T-sector, coördinatoren van collectieve beursdeelname en beursorganisatoren uit de hele wereld.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze dienst Vertegenwoordiging van Beursorganisatoren.