Branding voor Bedrijven

Voor bedrijven uit alle product- en dienstengebieden.

Het merk van uw bedrijf is meer dan de naam of het logo van uw bedrijf. Uw merk is niet wat u zegt dat het is, maar wat andere zeggen dat het is. En opvallend genoeg, geldt dat sterke merken zich van de markt onderscheiden door met name emotionele associaties die doelgroepen aan het merk verbinden. Sterke merken slagen erin om een authentiek, relevant en onderscheidend imago te communiceren en te laten beleven. Het merk geeft hen richting bij hun klanten, medewerkers en stakeholders.

Een misvatting in branding is dat een sterk merk een populair merk is. Er zijn maar zeer weinig associaties die wijdverspreid moeten worden herkend. Waarom zou een random persoon moeten geven om uw bedrijf? Hoogst belangrijk is het om relevant en waardevol te zijn voor het publiek dat u bedient. Hoe gespecialiseerd dat ook is. Bij branding geldt: wie scherp kiest, wordt gekozen. Met Branding voor Bedrijven helpen wij daarbij. En krijgt u middels een beproefd traject de positionering, ´brand manual´ en de implementatiestrategie voor gedegen branding van uw bedrijf.

Wat is ons programma Branding voor Bedrijven?

Branding voor Bedrijven is een traject, waarin u samen met ons bepaalt wat de identiteit van het bedrijf is, wat het gewenste imago voor het bedrijf is en wat de branding-strategie voor de het bedrijf is. U krijgt een ‘company brand manual’ met het logo, pay-off en visuele en tekstuele instructies voor de branding van uw bedrijf. En samen met jullie werken we het plan uit om de branding voor uw bedrijf te implementeren. Het programma is effectief, praktisch en betaalbaar.

Voor wie is Branding voor Bedrijven?

Branding voor Bedrijven is voor bedrijven van klein tot groot. Actief op de B2B of de B2C markt. Internationaal, nationaal, regionaal of lokaal opererend.

Wat krijgt u met Branding voor Bedrijven?

Ons compacte en effectieve programma levert u drie concrete zaken op. Daarmee kunt u meteen aan de slag:

1. Brand Positionering

 • het brand-DNA van het bedrijf en een uitgewerkt model voor de positionering van het bedrijf. Met de brand-purpose, de brand-belofte en de brand-waarden voor het bedrijf: tezamen uw kompas voor de branding van het bedrijf
 • een brand-meetlat: een hulpmiddel waarmee je acties en uitingen kunt toetsen en in lijn laat zijn met het gewenste imago

2. Brand Manual

 • een brand logo voor uw bedrijf, waarmee duidelijk en aansprekend het bedrijf als  overkoepelende afzender wordt neergezet
 • een brand manual voor uw bedrijf: het handboek waarmee u consistente en consequente communicatie in woord en beeld kunt realiseren en borgen

3. Branding Strategie

 • een actieplan op 1 A4 om wat u wilt, ook écht te gaan doen.
 • om te starten met de implementatie van de branding van het bedrijf, de branding door te voeren en waar te maken.
 • met doelen, acties, verantwoordelijkheden, praktische meetpunten en tijdsplanning.

Hoe helpt het uw bedrijf?

Branding voor Bedrijven helpt het imago van uw bedrijf te verbeteren en daarmee groei- en loyaliteitsdoelstellingen te realiseren. Want:

 • het geeft het bedrijf een scherp gekozen, onderscheidende positionering
 • het geeft het bedrijf de handvatten om een goed en duurzaam imago te realiseren
 • het zorgt ervoor dat doelgroepen zich stevig en aanhoudend verbinden met het bedrijf
 • het zorgt ervoor dat uw bedrijf, uw medewerkers en producten of diensten een premium en voorsprong krijgen op de concurrentie.

En hoe helpt het u als ondernemer?

Met Branding voor Bedrijven bent u in staat om met meer impact en meer verbindend uw bedrijf te promoten en te voeren. Want,

 • u ontdekt de onderscheidenheid, authenticiteit en relevantie van het bedrijf
 • u weet hoe u het bedrijf het gewenste gezicht moeten geven, intern en extern
 • u hebt een strategie voor écht effectieve promotie van en verbinding met uw bedrijf
 • u kunt makkelijker juiste besluiten nemen over wat passend is voor de promotie en het acteren van het bedrijf en wat niet.

De voordelen van onze aanpak?

 • compleet en af: een programma met een kop en een staart
 • concreet en direct mee aan de slag
 • haalbaar en meetbaar te implementeren
 • compact, praktisch en effectief traject.

Daarom Intraservice

Intraservice BV opgericht in 1983, is een internationaal opererend trainings-, marketing- en consultancy-bureau voor uitdagingen aan de frontlinie van het zakendoen. Daar waar uw doelgroepen met u in contact zijn en beleven waar u voor staat en hoe u dingen doet. Daar waar uw imago wordt bepaald. Wij zijn specialist in communicatie, marketing en verkoop. Sinds 1988 helpen wij bedrijven en organisaties uit de hele wereld focus aan te brengen en resultaat te halen uit hun marketing- en verkoopinspanningen. Als agency heeft Intraservice inmiddels in 43 landen met talloze organisaties en bedrijven gewerkt aan verandering, ontwikkeling en groei.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons programma  Branding voor Bedrijven. Bel 0180-321346 of mail ons.