Beurs Kick-off training

Trainen op locatie, één dag voor beursopening

In de meeste gevallen trainen we beursteams een paar weken voordat de beurs begint. Dat kan niet altijd. Bijvoorbeeld, wanneer het team bestaat uit verkopers die uit verschillende landen komen. Als de mensen op uw stand pas vlak voor de beurs bij elkaar kunnen zijn, biedt onze beurstraining Beurs Kick-off uitkomst. Een dag voor de beurs begint, zetten we – op locatie – de mensen op uw stand op scherp en maken we er één sterk en gemotiveerd team van. Samen halen ze maximaal rendement uit uw beursdeelname.

Eén team, één doel: succes

Uw deelnemers zijn aangekomen vanuit verschillende internationale kantoren of verschillende bedrijven. De beurs begint de volgende dag. Onze trainer zorgt ervoor dat iedereen binnen korte tijd gemotiveerd, opgelijnd en vaardig is. Met onze beurstraining Beurs Kick-off leren we hen de sterkste tips & tricks. We oefenen op realistische beurssituaties. En we geven de deelnemers de energie die ze nodig hebben om met lef en enthousiasme de beurs met een knal te beginnen. Als één man, met één missie. Desgewenst is onze trainer de volgende morgen op uw stand aanwezig om uw deelnemers persoonlijk bij te staan.

Cruciale vaardigheden

In welk land u ook deelneemt aan de beurs, onze trainer komt naar u toe. Hij gaat met het team aan de slag en werkt aan cruciale vaardigheden, zoals effectief contacten leggen, aansluiten bij en in beweging zetten van bezoekers, het eigen persoonlijke beursgedrag en resultaten uit ontmoetingen halen. Ook leren we uw verkopers hoe ze gestructureerde gesprekken voeren en hoe het koopbrein van een beursbezoeker werkt. Uiteindelijk leidt de beurstraining Beurs Kick-off tot meer leads, betere beursontmoetingen en grotere kansen.

Beurs Kick-off training

Tijdens onze beurstraining Beurs Kick-off  kunt u o.a. de volgende onderdelen aan bod laten komen:

 • Motivatie, enthousiasme en lef
 • Contact leggen met bezoekers
 • Reflectie op beursdeelname en standgedrag
 • Kwalificatie en diskwalificatie van bezoekers
 • Persoonlijke engagement
 • Beurspitch onder tijdsdruk
 • Propositie en beursdoelen
 • Procedure verkopen op de beurs
 • Het koopbrein van de beursbezoeker
 • Behoefteanalyse bezoeker
 • Sterk pitchen en aanbieden
 • Afsluiten met een next-step

Beurstraining op maat

Op de beursvloer komt het aan op uw beursteam. Het ene team is wat beter uitgerust dan het ander. Het ene is een goed geoliede machine, het andere is nog wat onwennig met het benaderen, de omgang en de interactie met bezoekers. Daarom stellen wij onze beurstrainingen altijd op maat op. Samen met u kijken we naar uw beursbehoefte en passen daar de training op aan.

Daarom Intraservice

Intraservice BV, opgericht in 1983, is sinds 1990 één van Nederlands meest gespecialiseerde bureaus voor beurstraining en beurscoaching. Onze trainingen verzorgen wij in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans. Zowel persoonlijk, op locatie, als online. Wij werken voor en met beursdeelnemers, professionals uit de B&T-sector, coördinatoren van collectieve beursdeelname en beursorganisatoren uit de hele wereld. Door onze kennis en ervaring halen onze klanten betere resultaten uit hun beursdeelname.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze Beurs Kick-off Training. Bel 0180-321346 of mail ons.