Intraservice

Helpt binnenkomen, verbinden en groeien

Intraservice verbetert en versterkt de exercitie van bedrijven, organisaties en hun mensen aan de frontlinies van hun zakendoen. Daar, waar zij hun verkoop en communicatie onderscheidend in praktijk willen brengen om te verbinden en te groeien. Wij dragen bij aan het (internationaal) binnenkomen en groeien op markten en bij klanten. Met onze inspirerende trainingen, onze SMART-consultancy en gerichte diensten.

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, associaties en overheden. Wereldwijd en multi-sectoraal. Sins 1983 hebben opdrachtgevers uit meer dan 85 landen van onze trainingen, consultancy en diensten geprofiteerd. In het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans.

Onze missie

Wij hebben voor onze opdrachtgevers belangrijke betekenis in de verandering, verbetering en versterking van hun verbinding met, kwalificering bij en waarde voor klanten en stakeholders.

Onze visie

Wij willen onderscheidend versterkend, enabling en dienstbaar zijn voor onze opdrachtgevers, de bedrijven waarmee, en mensen met wie wij mogen werken.

Onze cultuur

Intraservice staat een creatieve, onafhankelijke en toegankelijke bedrijfscultuur voor. Met visie, verstand van zaken en energie. We geloven dat openheid, plezier, vertrouwen, verantwoordelijkheid en bevoegdheid goed is voor onze mensen. We zijn empathisch en extravert, dienstbaar en makkelijk in de omgang. Resultaatgericht met oog voor het proces en een warm hart voor de mens.

Onze waarden

Bij Intraservice werken we vanuit de waarden Entrepreneurial, Energizing, Practical, Empowering en Delighting.

Contact met ons

We vinden het leuk dat u meer van ons heeft willen weten. Nog iets anders weten? Vraag het ons gerust. Bel  0180-321346 of mail ons