Webinar op Maat

Webinar of online training voor u op maat ontwikkeld en uitgevoerd

Wilt u een professioneel en pakkend webinar organiseren voor uw medewerkers, klanten, leden of een andere doelgroep? Wij helpen u. Op de manier die u past en over de commerciële onderwerpen die u wenst. Wij ontwikkelen en realiseren voor u losse thema-webinars of losse online trainingen. Een complete online cursus of een enkele inspiratie-sessie als online-gastspreker tijdens een online event.

Op maat naar onderwerp, vorm en inhoud

De commerciële realiteit van bedrijven en mensen is snel en sterk verschoven van in-person naar online. Bedrijven die zich online professioneel presenteren en waarvan hun commerciële mensen online adequaat en onderscheidend presteren, lukt het beter om binnen te komen, te verbinden en te groeien. Behoefte aan verbetering van online communicatie (digitaal) en online interactie (virtueel) is dan ook bij veel bedrijven een actueel onderwerp.

Sinds 1988 specialiseren wij ons in het verbeteren van de exercitie van bedrijven en mensen aan de frontlinies van het zakendoen. Daar waar doelgroepen uw communicatie en de interactie met u meekrijgen en beleven. Ons jarenlange expertise-spectrum is dus expliciet de voorkant van het zakendoen, communicatie en interactie. De onderwerpen waarin wij training verzorgen, betreffen branding, verkoop, marketing en communicatie. Voor Webinar op Maat geldt dat wat u wilt verbeteren of wilt bereiken, de inhoud van het webinar bepaalt. En dat ook de uitvoering rekening houdt met uw realiteit, wensen en mogelijkheden.

Begrijpen, willen, kunnen en doen

Als het gaat om verbetering is ‘het-in-praktijk-brengen’ een voorwaarde: gaan doen om te veranderen dus. In onze online webinars en online trainingen werken we daarom altijd aan ‘begrijpen, willen, kunnen en doen’ bij uw mensen. En houden we een bijzonder scherp oog op motivatie, energie en activatie van uw deelnemers. Zo krijgt u draagvlak en enthousiasme om veranderding daadwerkelijk toe te passen en te kunnen verankeren.

Een greep uit onze online thema’s

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder een kleine greep uit de gevarieerde thema’s voor onze webinars of online trainingen.

 • Online business events – succesvol virtueel ontmoeten
 • Online (business event) – ontmoetingen digitaal faciliteren
 • Online persoonlijke verkoop
 • Online zakelijke ontmoetingen
 • Online pitchen
 • Online marketing
 • Branding: merkpositionering, merkstrategie en -implementatie
 • Website-ontwerp en strategie
 • Webteksten schrijven
 • Sociale media communicatie
 • Schriftelijke zakelijke communicatie
 • Persberichten schrijven.

Voor wie?

Webinar op Maat is voor bedrijven en organisaties die middels webinars of online training hun personeel, leden en/of doelgroepen willen helpen om zich online beter te presenteren en virtueel beter te presteren. Webinar op Maat is voor B2B. Onze opdrachtgevers en deelnemers komen uit de hele wereld en zijn bedrijven, sector-associaties, handelsbevorderende organisaties en overheden.

Daarom Intraservice

Intraservice BV opgericht in 1983, is een internationaal opererend trainings-, marketing- en consultancybureau voor uitdagingen aan de frontlinies van het zakendoen. Daar waar uw doelgroepen met u in contact zijn en uw doelgroepen beleven waar u voor staat en hoe u dingen doet. Daar waar u probeert binnen te komen, te verbinden en te groeien. Wij zijn specialist in branding, verkoop, communicatie en marketing. Sinds 1988 helpen wij bedrijven en organisaties uit de hele wereld focus aan te brengen en resultaat te halen uit hun marketing- en verkoopinspanningen. Groei- en loyaliteitsdoelstellingen te behalen. Intraservice heeft tientallen webinars en online trainingen gerealiseerd en als bureau in 43 landen, voor vele verschillende sectoren, met talloze organisaties en bedrijven gewerkt aan verandering, ontwikkeling en groei. Onze opleidingen verzorgen wij in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons Webinar op Maat. Bel 0180-321346 of mail ons.