Website Pakket

Uw eigen website, gemaakt door top-designers voor een aantrekkelijke, vaste prijs

Sterk online zonder zorgen? Dan is een professionele website met onderhoud en support, gemaakt door een specialist een must. Responsive, vindbaar, gebruiksvriendelijk en veilig. In uw stijl en alle aandachtspunten sterk overbrengend.

Website die deuren opent

Iedere potentiële klant bezoekt altijd en als eerst uw website. Waarom? Om verwachtingen bij het zakendoen met u te krijgen. Om u te kwalificeren. Bent u professioneel of niet? Een snelle blik op uw website is voor hen voldoende om een sterke mening over uw bedrijf en uw aanbod te vormen. Gaan we overwegen of afwijzen? Voor MKB-bedrijven die willen binnenkomen of groeien op (internationale) markten is een kwalificerende website een voorwaarde. Eenvoudigweg, omdat uw website deuren voor u opent of deuren voor u sluit.

Waarom Website Pakket?

Wij zorgen ervoor dat u snel en zeer betaalbaar over een betrouwbare en professionele website beschikt. Zonder omkijken naar het onderhoud eraan en die u zelf eenvoudig kunt aanpassen. U heeft de vrije keuze; ons volledige website pakket afnemen of alleen een deel hiervan.

Dit krijgt u:

1. Website passend bij uw business

  •  Een professionele website voor uw bedrijf, passend bij uw business en uw merkbeleving. Responsive en beveiligd.

2. WordPress CMS

  •  Wij bouwen de website in een WordPress CMS. U kunt na livegang zelf eenvoudig uw teksten en foto’s wijzigen, of pagina’s toevoegen.

3. Revisierondes

  •  Het pakket is inclusief 2 revisierondes: één bij het designvoorstel en één voor de ‘live’-gang.

4. ‘Live’-gang en beveiliging

  • Uw website gaat “live” wanneer u helemaal tevreden bent. Wij zorgen ervoor dat deze uiteraard beveiligd is. Klaar om de deur te openen voor bezoekers en nieuwe business te verwelkomen.

5. Domein, hosting en SSL

  • Website Pakket is complete: inclusief een GRATIS domeinregistratie, high speed hosting, SSL en e-mail.

6. 100% uw eigendom

  • Uw website is 100% uw eigendom. U mag ermee doen wat u wilt. Zonder restricties of voorbehouden.

7. Uitbreiden naar keuze

  • U kunt uw website gemakkelijk laten uitbreiden. Bestelformulier, webshop of nieuwsbrief. Kosten op aanvraag.

8. Gratis helpdesk*

  • Problemen met de technische kant van de website.? Gratis hulp zit in het pakket inbegrepen.

9. Technische updates*

  • Gedurende 24 maanden is de technische kant onze verantwoordelijkheid. De nieuwste updates en beste beveiliging is voor u geregeld. U heeft geen omkijken.

10. Support gedurende 24 maanden*

  • Na ‘live’-gang geniet u 24 maanden van onze inclusieve support.

* Inbegrepen wanneer u kiest voor het Website Pakket in zijn geheel. U kunt er ook voor kiezen om deze delen uit het pakket weg te laten.

Volledige pakket, of liever een deel?

Bedrijven die voor het eerst een website nemen of een nieuwe domeinnaam willen voeren, kiezen vaak voor het volledige pakket. Wilt u echter dat wij de website alleen voor u ontwerpen en bouwen, en de ‘live’-gang, de hosting en het onderhoud liever in eigen beheer nemen? Dat kan. Wij stellen onze prijs voor u bij en dragen de website vóór de ‘live’-gang aan u over.

Daarom Intraservice

Intraservice BV opgericht in 1983, is een internationaal opererend marketing, consultancy en trainingsbureau voor uitdagingen aan de voorkant van het zakendoen. Wij helpen bedrijven en organisaties uit de hele wereld focus aan te brengen en resultaat te halen uit hun marketing en verkoopinspanningen. Om u te laten binnenkomen, verbinden en groeien. Wij zijn expert in B2B-communicatie, branding, -marketing en -verkoop. Onze website-specialisten hebben meer dan 7 jaar en ruim 200 projecten ervaring. Als bureau heeft Intraservice inmiddels in 43 landen met talloze organisaties uit evenzovele sectoren gewerkt aan ontwikkeling en groei. Onze dienstverlening leveren wij in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons Website Pakket. Bel 0180-321346 of mail ons.