Collectieve Beursdeelname Organiseren
Naar 'the next level' in collectieve beursdeelname

U organiseert collectieve beursdeelnames. In binnen- of buitenland, en u wilt uw organisatie daarin verder professionaliseren. U wilt uw medewerkers meer zelfsturend maken en hen meer betrekken bij de doelen van de collectieve beursdeelnames. U wilt toewerken naar ‘the next level’ in het organiseren van beurspaviljoens. Trade Openers adviseert, ondersteunt en begeleidt paviljoenorganisatoren in duurzame verandering en verbetering.

Lees meer
Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren
Kennis- en instructieboek op maat voor uw beurspaviljoen

Aan een succesvolle collectieve beursdeelname ligt altijd een solide en professionele manier van organiseren ten grondslag. Coördinatoren van collectieve beursdeelnames, ofwel van beurspaviljoens, doen er goed aan een handboek te hebben met wat er moet gebeuren, wanneer dat moet en hoe dat moet. Met Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren ontwikkelen wij samen met u uw eigen, interne kennis- en instructieboek op maat.

Lees meer
Beursstrategie, Standconcept en Bezoekersmarketing

Klanten benaderen ons om twee redenen bij het bepalen van hun beursstrategie, hun stand-concept en bezoekersmarketing. Of ze hebben het medium omarmd en willen nog meer uit hun beursdeelname halen. Of ze staan kritisch tegenover beursdeelname, maar weten dat hun aanpak beter kan en moet. In beide gevallen zoeken ze naar onafhankelijk advies.

Lees meer