Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren

Kennis- en instructieboek op maat voor uw beurspaviljoen

Aan een succesvolle collectieve beursdeelname ligt altijd een solide en professionele manier van organiseren ten grondslag. Coördinatoren van collectieve beursdeelnames, ofwel van beurspaviljoens, doen er goed aan een handboek te hebben met wat er moet gebeuren, wanneer dat moet en hoe dat moet. Met Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren ontwikkelen wij samen met u uw eigen, interne kennis- en instructieboek op maat.

Lagere werkdruk, hogere kwaliteit

Draait u regelmatig of complexe collectieve beursdeelnames en wilt u de werkdruk daarvan op uw organisatie verlichten? Moeten uw deelnames consequent kosteneffectief zijn, maar wel steeds weer creatief overtuigend en inspirerend? Dat kan met een Handboek voor Collectieve Beursdeelname Organiseren: uw volledige handleiding van A – Z op maat om efficiënter en effectiever collectieve beursdeelnames te coördineren. U zet in op sterke verbetering van best practice routines en verhoging van de kwaliteit die uw medewerkers in het project leveren.

Digitaal en aanpasbaar

Uw handboek maakt het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren, wanneer dat moet en hoe dat moet. Daarmee wordt het eenvoudiger om taken over te dragen of nieuwe collega’s in te zetten, zonder in het project achterop te raken. Het handboek zit boordevol instructies en tools om te presteren op elk facet van uw beursdeelname. Ideaal voor bijvoorbeeld uw projectplanning, uw beursstrategie, uw bezoekerscampagne, uw beurscommunicatie en uw standontwerp. Uw Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren is digitaal en dus altijd aan te passen op veranderingen in uw situatie.

Onze werkwijze

Inventarisatie

We gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Zo leren we uw organisatie beter kennen en krijgen we een beeld van hoe u uw collectieve beursdeelname organiseert en waar er mogelijk verbetering nodig is. We besluiten samen met u of we kunnen overgaan tot het maken van een edit-document.

Edit-document

Na opdracht voor begeleiding tot realisatie van uw Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren leveren wij u een edit-document. Dit is feitelijk het complete handboek ‘in draft vorm‘ dat u kunt gebruiken om aan te passen en aan te vullen tot uw eigen uiteindelijke handboek op maat.

Begeleiding realisatie

Wij helpen u graag met de realisatie van uw handboek. Op afstand of in persoonlijk overleg met u helpen wij u het edit-document te wijzigen en te vervolmaken in lijn met uw eigen realiteit en actualiteit. Wij helpen u met opzet, vormgeving en schrijfwijze. Maar ook zullen wij u helpen met het scherper maken van methodes en instructies.

Trainen medewerkers op nieuwe aanpak

Een onderdeel van het handboek-traject is vaak ook de training van uw medewerkers. Deze is gericht op de nieuwe, verbeterde manier waarop u uw collectieve beursdeelname wilt organiseren. Om die te verklaren we en verankeren bij uw medewerkers. Onze klanten vragen ons als specialist vaak om de gewenste kennis- en vaardigheidstrainingen voor hun personeel te verzorgen.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn organisaties die in binnen- en buitenland collectieve beursdeelnames coördineren. Zij willen hun organisatie en personeel professionaliseren om hoge waardering en resultaten met hun collectieve beursdeelnames te behalen.

Onze klanten zijn:

  • Sectorassociaties
  • BSO’s en TPO’s
  • Ministeries en ambassades
  • Export- en importbevorderende organisaties
  • Beursorganisatoren.

Daarom Intraservice

Intraservice BV, opgericht in 1983, is één van Nederlands meest gespecialiseerde bureaus voor beurstraining en beursadvies. Intraservice is zélf sinds 1990 organisator van collectieve deelnames en de enige specialist met een wereldwijd opleidingsprogramma daarvoor. Inmiddels hebben wij reeds in 42 landen groepscoördinatoren geprofessionaliseerd. Onze opleidingen verzorgen wij in het Duits, Engels, Nederlands en Spaans. Wij werken voor en met exposanten, professionals uit de B&T sector, coördinatoren van collectieve beursdeelname en beursorganisatoren uit de hele wereld. Door onze kennis en ervaring halen onze klanten optimaal resultaat uit hun beursdeelname.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons Handboek Collectieve Beursdeelname Organiseren.

De organisatie van uw collectieve beursdeelname aan ons uitbesteden? Dat kan ook!

U kunt er ook voor kiezen om de organisatie van uw collectieve beursdeelname uit handen te geven aan ons. Meer weten? Klik hier.