Branding voor Bedrijven
Voorsprong en voorkeur door een sterk imago

Het merk van uw bedrijf is meer dan de naam of het logo van uw bedrijf. Uw merk is niet wat u zegt dat het is, maar wat andere zeggen dat het is. En opvallend genoeg, geldt dat sterke merken zich van de markt onderscheiden door vooral de emotionele associaties die doelgroepen verbinden aan het merk. Sterke merken slagen erin om een authentiek, relevant en onderscheidend imago te communiceren en te laten beleven. Met Branding voor Bedrijven zorgt u daarvoor en realiseert u een voorsprong op de concurrentie.

Lees meer
Branding voor Associaties
Krijg loyale leden die uitkijken naar uw events en activiteiten

Hoe lukt het om aanhoudende loyaliteit te scheppen en om leden ernaar uit te laten kijken om in uw evenementen deel te nemen en om uw diensten te gebruiken? Associaties die hun manier van denken veranderen, krijgen het voor elkaar. Het merk van uw associatie is de belofte van de relatie die u aangaat en bouwt met uw leden. U moet de waarde van het lidmaatschap doorlopend bewijzen. Consequent aantonen dat u waardevol bent voor en in de toekomst van uw leden. Met onze Branding voor Associaties krijgt u een kompas daarvoor. Compleet met de positionering, de ‘brand-manual’ en de brand-implementatie strategie voor uw associatie.

Lees meer
Sector Branding
Compleet, effectief en betaalbaar, voor product- en dienstensectoren

Chocolade uit België, auto’s uit Duitsland, watermanagement-advies uit Nederland. Een sterk imago zet sectoren op een onbewuste, duurzame voorsprong. Bij het inrichten van exportbevordering van sectoren is de ontwikkeling van een sterk imago dan ook onmisbaar. Met onze Sector Branding krijgt u middels een beproefd traject de positionering, ´brand manual´en de implementatiestrategie voor gedegen branding van uw product- of dienstensector.

Lees meer