Sector Branding

Compleet, effectief en betaalbaar, Voor product- en dienstensectoren.

Chocolade uit België, auto’s uit Duitsland, watermanagement-advies uit Nederland. Een sterk imago zet sectoren op een onbewuste, duurzame voorsprong. Bij het inrichten van exportbevordering van sectoren is de ontwikkeling van een sterk imago dan ook onmisbaar. Met onze Sector Branding krijgt u middels een beproefd traject de positionering, ´brand manual´en de implementatiestrategie voor gedegen branding van uw product- of dienstensector.

Wat is ons programma Sector Branding

Sector Branding is een branding-traject voor product- en dienstensectoren. Een traject, waarin u samen met ons bepaalt wat de identiteit van de sector is, wat het gewenste imago voor de sector is en wat de branding-strategie voor de sector is. U krijgt een ‘sector brand manual’ met het logo, pay-off en visuele en tekstuele instructies voor de sector branding. En samen met u werken we een plan uit om de branding te implementeren. Het programma is effectief, praktisch en betaalbaar.

Voor wie is Sector Branding?

Sector Branding is voor sector-associaties, productassociaties, export bevorderende organisaties, import bevorderende organisaties, BSOs, handelsbevorderende organisaties en overheden.

Wat krijg je met Sector Branding?

Ons compacte en effectieve programma levert u 3 concrete zaken op. Daarmee kunt u meteen aan de slag:

1. Sector Brand Positionering

 • het brand-DNA van de sector, een uitgewerkt model voor de positionering van de sector. Met de brand-purpose, de brand-belofte en de brand-waarden voor de sector: tezamen uw  kompas voor de branding van de sector
 • een brand-meetlat: een hulpmiddel waarmee u acties en uitingen kunt toetsen en in lijn laat zijn met het gewenste imago

2. Sector Brand Manual

 • een sector brand logo, waarmee duidelijk en aansprekend de sector als overkoepelende afzender wordt neergezet
 • een sector brand manual: het handboek waarmee u consistente en consequente communicatie in woord en beeld kunnen realiseren

3. Sector Brand Strategie

Een actieplan op 1 A4 om wat u zich voorneemt, ook écht te gaan doen. Om te starten met de implementatie van de branding, de branding door te voeren en waar te maken. Met doelen, acties, verantwoordelijkheden, praktische meetpunten en tijdsplanning.

Hoe helpt het de sector?

Sector Branding helpt het imago van sectoren te verbeteren en daarmee groeidoelstellingen te realiseren. Want:

 • het geeft de sector een scherp gekozen, onderscheidende positionering
 • het geeft de sector de handvatten om een goed en duurzaam imago te realiseren
 • het zorgt ervoor dat doelgroepen zich stevig verbinden met de sector
 • het zorgt ervoor dat de bedrijven, de producten of diensten uit de sector een concurrentie-voorsprong krijgen

En hoe helpt het u en uw medewerkers in de sectororganisatie?

Sector Branding stelt u in staat met meer impact en meer verbindend de producten of diensten van de sector te promoten. Want:

 • u ontdekt de onderscheidenheid, authenticiteit en relevantie van de sector
 • u weet hoe je de sector het gewenste gezicht moeten geven, intern en extern
 • u hebt een strategie voor écht effectieve promotie van en verbinding met de sector
 • u kunt makkelijker juiste besluiten nemen over wat passend is voor de promotie van de sector en wat niet.

De voordelen van onze aanpak?

 • compleet en af: een programma met een kop en een staart
 • concreet en direct mee aan de slag
 • haalbaar en meetbaar te implementeren
 • compact, praktisch en effectief traject.

Daarom Intraservice

Intraservice BV opgericht in 1983, is een internationaal opererend trainings-, marketing- en consultancy-bureau voor uitdagingen aan de frontlinie van het zakendoen. Specialist in B2B-communicatie, branding, marketing en verkoop. Sinds 1988 helpen wij bedrijven en organisaties uit de hele wereld focus aan te brengen en resultaat te halen uit hun promotie- en verkoopinspanningen. Als adviesbureau heeft Intraservice inmiddels in 43 landen met talloze bedrijven en organisaties gewerkt aan ontwikkeling en groei. Onze dienstverlening leveren wij zowel persoonlijk, op locatie als online in het Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans.

Maak een afspraak

Meer weten? Neem contact op met ons. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons programma Sector Branding. Bel 0180-321346 of mail ons.