Beurstraining voor Standteams
Haal de beste contacten en resultaten uit uw beursdeelname

Een succesvolle beurs herkent u aan de hoeveelheid relevante contacten die u eraan overhoudt. Dit zijn interessante ingangen en waardevolle uitbreidingen van uw netwerk. Daar doet u het voor. Hoe goed uw beursteam ook is, er zijn altijd aandachtspunten om nog meer resultaat te halen uit uw beursdeelname. Nog meer contacten. Nog betere gesprekken. Nog meer kansen. Met onze Beurstraining brengt u uw beursteam op topniveau en ontdekt u het verschil tussen beursdeelname en beurssucces.

Lees meer
Beurs Kick-off
Trainen op locatie, een dag voor beursopening

In de meeste gevallen trainen we beursteams een paar weken voordat de beurs begint. Dat kan niet altijd. Bijvoorbeeld, wanneer het team bestaat uit verkopers die uit verschillende landen komen. Als de mensen op uw stand pas vlak voor de beurs bij elkaar kunnen zijn, biedt onze Beurstraining Beurs Kick-off uitkomst. Een dag voor de beurs begint, zetten we – op locatie – de mensen op uw stand op scherp en maken we er één sterk en gemotiveerd team van. Samen halen ze maximaal rendement uit uw beursdeelname.

Lees meer
Workshop beursstrategie, standconcept en bezoekersmarketing
Vormgeven aan het plan en uitkomsten van uw beursdeelname

Het succes van een beursdeelname ligt voor een groot deel aan uw plan van aanpak. De manier waarop u vormgeeft aan het halen van resultaten vóór, tijdens en na de beurs. Bent u een kritische en ambitieuze beursdeelnemer die meer grip wilt op die uitkomsten? U leert het in de Workshop Beursstrategie, -concept en -marketing. In onze workshop van één dag werkt u aan drie dingen.

Lees meer
Cursus Collectieve Beursdeelname Organiseren
Organiseer het succes van uw collectieve beursdeelname

Een paviljoen op een beurs is ideaal om landen en sectoren optimaal in de belangstelling te zetten. In een gemeenschappelijke presentatie zorgt u voor hogere export of versterking van uw branche. Mits goed georganiseerd en gerealiseerd. Want het succes van een paviljoen valt of staat bij een naadloze organisatie, planning en implementatie. Met onze Cursus Collectieve Beursdeelname Organiseren zet u uw team op het juiste spoor. U leert uw collectieve deelname tot in de kleinste puntjes onderscheidend te organiseren. Uw co-exposanten maximaal te bedienen en optimaal resultaat te laten behalen uit hun deelname in uw paviljoen.

Lees meer
Contactstrategie plus beurstraining
Contactstrategie met training voor maximale interactie met beursbezoekers

Voor beursdeelnemers die het absoluut maximale willen halen uit hun beurs hebben we de Workshop met Beurstraining Stop-Contact samengesteld. Deze bestaat uit een sessie voor de creatie en strategie van de stopkracht. En een sessie waarin we uw beursteam trainen om de stopkracht optimaal om te zetten naar geslaagde contacten en gesprekken. De nadruk ligt op het ontwikkelen van een onderscheidend hulpmiddel dat de aandacht van beursbezoekers trekt en u in staat stelt om snel en makkelijk verbinding te maken en zoveel mogelijk leads te genereren.

Lees meer

Contact

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.