5 MANIEREN WAAROP BRANDING JOU EN JE PERSONEEL HELPT

HIEROM ALTIJD EEN BRANDINGSTRATEGIE (1)

Door branding:

  • zijn jullie in staat het bedrijf te promoten en te leiden met meer impact en verbinding
  • weten jullie hoe je jullie bedrijf het gewenste gezicht kunt geven, naar binnen toe en naar buiten toe
  • ontdekken jullie het onderscheidend vermogen, authenticiteit en relevantie van jullie bedrijf
  • hebben jullie een strategie voor echt effectieve promotie van en verbinding met jullie bedrijf, de producten en de mensen die er werken
  • is het gemakkelijker voor jullie om de juiste beslissingen te nemen over wat geschikt en wat ongeschikte is voor jullie bedrijf als het gaat om strategieën, besluiten, acties en promotie enzovoort.

Het merk van uw bedrijf is meer dan alleen de naam of het logo. Je merk is niet wat jullie zeggen dat het is, maar wat anderen zeggen dat het is. Voorwaarde voor branding is dat je in de positionering van het bedrijf duidelijk en scherp hebt bepaald welke richting het bedrijf op wil. Omje bedrijf echt succesvol te maken, is het belangrijk om deze positionering in alle facetten van de organisatie door te voeren: strategie, operatie, communicatie, design, producten en diensten en cultuur. Voorwaarde voor branding is eveneens om consistent en consequent zijn in de implementatie van jullie branding. Zowel intern als extern: eenduidig en volhoudend. Voor dit alles functioneert het merk als jullie kompas. Het geeft de juiste richting en het helpt jou en je medewerkers om gedrag, beleid, strategieën, processen, acties te bepalen en te beoordelen.

WIL JIJ EEN BRANDINGSTRATEGIE? NEEM CONTACT OP MET INTRASERVICE.

Lees ook:

Waarom branding strategie voor business strategie komt bij marktentree

10 manieren waarop branding uw bedrijf helpt

 

 

Gepubliceerd: 10 januari 2021

Auteur: Ton Willemse, international business consultant

Intraservice BV, Nederland

 

 

Naar overzicht